15bakfietsen.nl

Proefrit

In onze showroom staan onze modellen voor je klaar om een proefrit te maken. Zo kun je ontdekken welke bakfiets het beste bij jou past. Neem contact met ons op en wij regelen dat je snel je proefrit kunt maken!

Proefrit aan huis

Liever een proefrit aan huis? Ook dat kan! Bij 15bakfietsen.nl helpen onze specialisten je graag met het vinden van de juiste E-bakfiets die bij jouw situatie past. Je kunt daarom eenvoudig en vrijblijvend een proefrit aan huis aanvragen. Vernoem hierbij alvast welke elektrische bakfietsen je aanspreken en vul je wensen in, dan weten wij precies welke E-bakfietsen we voor je mee kunnen nemen.

Hoe werkt het aan huis proefrijden?

Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar 072-7202203. Samen plannen we een geschikt moment in om bij je thuis langs te komen met een aantal modellen die aansluiten bij je wensen.

Waarom een proefrit aan huis?

Wij snappen dat het in sommige gevallen niet mogelijk is om in onze showroom langs te komen. Daarom komen we graag naar jou toe! Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen om te kiezen voor een proefrit aan huis.

De vijftien beste elektrische bakfietsen

Wij maken het aanschaffen van een elektrische bakfiets graag overzichtelijk en eenvoudiger. In onze showroom vind je de beste 15 bakfietsen, waarmee je vrijblijvend een proefrit kan maken. Zo heb je alles onder één dak en kun je de verschillende bakfietsen met elkaar vergelijken. Kom je snel bij ons langs? Neem contact met ons op voor een afspraak, de koffie staat voor je klaar! Heb je liever dat wij bij je langs komen? Laat het ons weten!

Ik wil een Proefrit aan huis!