15bakfietsen.nl

Keewee bakfiets

€ 3999

De elektrische Keewee bakfiets is een ware high-tech bakfiets. De Keewee bike combineert het gebruiksgemak van een praktische bakfiets met de beleving van een luxe auto. Écht de investering waard dus. Deze elektrische bakfiets is revolutionair en is niet voor niets bekroond tot fiets van het jaar.

Ideaal voor high-tech liefhebbers

Als high-tech liefhebber is de Keewee bakfiets hét model voor jou! Niet alleen het comfort van de E-bike is hoogwaardig door de zitkussentjes, ook de (technische) snufjes maken jouw fiets avontuur een genot. Zo is het kleurendisplay op de fiets een waar genot om te zien, en is de fiets niet voorzien van een standaard bel maar een elektrische toeter. En dat is niet alles, dankzij de richtingsaanwijzers heb je altijd twee handen aan het stuur en kun je gemakkelijk én veilig voorsorteren.

De fiets is voorzien van een krachtige Bafang middenmotor (80Nm), soepele Shimano Nexus 7 versnellingen, hydraulische schijfremmen en CST Anti-lek banden. De Huifbeugels zijn mooi weggewerkt zodat je fiets kan shinen. De beugels dienen tegelijkertijd als handvaten voor de kinderen.

Om het helemaal af te maken, kun je tijdens de fietstocht je mobiel opladen via een connector aan de achterzijde. Ideaal toch!

Praktische informatie

accu

Maak een gratis proefrit!

Enthousiast geworden van de Keewee bike? Bel 072-7202203 en kom langs in onze showroom! Onze specialisten informeren je graag over de bakfietsen, en je fiets staat al klaar voor een proefrit! Kom je langs in Alkmaar? Tot snel!