15bakfietsen.nl

Carry 3 bakfiets

€ 2899

Ben je op zoek naar een efficiënte en stijlvolle e-bakfiets op drie wielen? Dan is de Vogue Carry 3, ook wel de Carry Deluxe genoemd, een uitstekende keuze voor jou. Bij het ontwerpen van de bakfiets is rekening gehouden met design én efficiëntie, zodat de fiets geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt. De positie van de motor is in het midden, waardoor je directe trapondersteuning ervaart vanaf het moment dat je in beweging komt. Dankzij de Bafang Max Drive 250 Watt middenmotor en de maximale koppel van 80Nm krijg je altijd de gewenste ondersteuning tijdens je fietsroute, ook met een volle bak.

Ideaal voor dagelijks gebruik

Deze elektrische variant van de bakfiets is zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen. De laadbak beschikt over veel ruimte en trapondersteuning maakt fietsen leuk! In de stabiele laadbak kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd worden vervoerd. Kies dit e-bakfiets model voor functionaliteit, snelheid en comfort.

Door de actieradius van tussen de 40 en 70km is de E-bakfiets meer geschikt voor dagelijks gebruik dan grote fietstochten. Dankzij het ruime gewicht wat de bakfiets kan vervoeren, is de Carry 3 geschikt om naast kinderen of boodschappen ook zwaardere elementen te vervoeren.

Praktische informatie

Maak een gratis proefrit!

Enthousiast geworden van de Vogue Carry 3 bike? Bel 072-7202203 en kom langs in onze showroom! Onze specialisten informeren je graag over de bakfietsen, en je fiets staat al klaar voor een proefrit! Kom je langs in Alkmaar? Tot snel!