15bakfietsen.nl

Carry 2 bakfiets

€ 2899

Ben je op zoek naar een efficiënte en stijlvolle e-bakfiets op twee wielen? Dan is de Vogue Carry 2 een uitstekende keuze. Bij het ontwerpen van de bakfiets is rekening gehouden met design én efficiëntie, zodat de fiets geschikt is voor dagelijks gebruik. Zo beschikt de Carry 2 over een authentiek fietsstuur dat is gekoppeld aan een handig LCD display waarmee je de besturing makkelijk kunt aanpassen. De 8 versnellingen zorgen ervoor dat je relaxt onderweg bent.

carry 2 bakfiets

Ideaal voor ouders met jonge kinderen

Deze elektrische variant van de bakfiets is zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen. De laadbak beschikt over veel ruimte en trapondersteuning maakt fietsen leuk! In de stabiele laadbak kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd worden vervoerd. 

Kies dit e-bakfiets model voor functionaliteit, snelheid en comfort.

Door de actieradius van tussen de 50 en 70km is de E-bakfiets meer geschikt voor dagelijks gebruik dan grote fietstochten.

Praktische informatie

Maak een gratis proefrit!

Enthousiast geworden van de Vogue Carry 2 bike? Bel 072-7202203 en kom langs in onze showroom! Onze specialisten informeren je graag over de bakfietsen, en je fiets staat al klaar voor een proefrit! Kom je langs in Alkmaar? Tot snel!