15bakfietsen.nl

Buckle bakfiets

€ 3599

Buckle up! – en zet je schrap voor een rit in de Cangoo Buckle. Met de krachtige middenmotor is het een erg fijne bakfiets, een uitkomst voor ieder gezin. De stabiele ligging van de bakfiets zorgt ervoor dat je in weer en wind kunt genieten van een fietstocht. Ook wanneer je de kinderen in de regen naar school moet brengen, kan dat met de buckle bakfiets. Bij de aankoop ontvang je gratis een regenhuif zodat de kinderen droog op school (of thuis) aankomen.

buckle

Ideaal voor gezinnen

De Cangoo Buckle is een echte allrounder en ideaal voor grotere gezinnen! De bakfiets heeft maar liefst 4 zitplaatsen, waardoor je met iedereen tegelijkertijd op pad kunt. Wanneer je met vier kinderen op pad bent is er niets belangrijker dan veiligheid. 

Cangoo heeft de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen, waardoor je erg krachtig en secuur kunt remmen. Dat is wel nodig ook, want in de bak mag maar liefst 120 kg vervoerd worden.

Praktische informatie

Maak een gratis proefrit!

Enthousiast geworden van de Cangoo Buckle bike? Bel 072-7202203 en kom langs in onze showroom! Onze specialisten informeren je graag over de bakfietsen, en je fiets staat al klaar voor een proefrit! Kom je langs in Alkmaar? Tot snel!